Sugeng Rawuh (12) Jejaring!

Syarat lan katemtuan iki undo-type nggambarake syarat lan katemtuan sing ana ing situs web http://kz.fincahotellatata.com.

Kanthi ngakses situs web iki, kita nganggep sampeyan nampa syarat lan katemtuan iki. Yen sampeyan ora setuju karo kabeh kahanan sing kacathet ing kaca iki, aja terus nggunakake (12) Jejaring.

cookie:
Situs web nggunakake cookie kanggo nggawe pribadi pengalaman online sampeyan. Kanthi ngakses (12) Jejaring, sampeyan setuju nggunakake cookie sing dibutuhake.

Cookie minangka file teks sing dilebokake ing hard disk dening server kaca web. Aja nggunakake cookie kanggo mbukak program utawa ngirim virus menyang komputer. Cookie ditugasake kanggo sampeyan lan mung bisa diwaca dening server web ing domain sing menehi cookie.

Kita bisa nggunakake cookie kanggo nglumpukake, nyimpen lan ngawasi informasi kanggo statistik utawa pemasaran kanggo nggunakake situs web. Sampeyan bisa uga ora nampa cookie tambahan. Ana sawetara cookie sing dibutuhake supaya situs web bisa digunakake. Cookie kasebut ora mbutuhake idin amarga mesthi bisa digunakake. Elinga yen nampa cookie sing dibutuhake, yen sampeyan nggunakake layanan kasebut ing situs web, sampeyan nampa cookie pihak katelu sing bisa digunakake dening layanan pihak katelu, kayata jendela Tampilan sing diwenehake dening pihak katelu. menyang situs web kita

lisensi:
Kajaba kasebut, undo-type lan / utawa sing menehi lisensine (12) Jejaring duwe hak kekayaan intelektual kanggo kabeh materi. Kabeh hak properti intelektual dilindhungi. Sampeyan bisa ngakses (12) Jejaring kanggo panggunaan sampeyan dhewe, miturut watesan sing ditemtokake ing syarat-syarat kasebut.

Sampeyan:

Nyalin utawa nyithak materi maneh saka

(12) Jejaring
Adol, sewa utawa sub-lisensi materi (12) Jejaring
Salin, salin utawa tempel bahan saka (12) Jejaring
Distribusi Konten (12) Jejaring
Perjanjian iki bakal diwiwiti tanggal iki.

bagean situs web iki ngidini pangguna ngganti tampilan lan informasi babagan area situs web tartamtu. undo-type Komentar ora bakal disaring, diproses, diterbitake utawa ditinjau nganti kasedhiya ing situs web. Komentar undo-type ora nggambarake pandangan lan pendapat para agen lan / utawa afiliasi. Komentar nggambarake pandangan lan pendapat saka wong sing ngirim. Yen wis diidini dening ukum sing ditrapake, undo-type ora bakal tanggung jawab kanggo Komentar utawa tanggung jawab, kerusakan utawa kerugian sing ditindakake lan / utawa disebabake panggunaan lan / utawa publikasi lan / utawa kedadeyan Komentar. ing situs web iki

undo-type duwe hak ngontrol kabeh Komentar lan mbusak komentar sing ora cocog, nyerang utawa nglanggar Aturan lan Syarat kasebut.

Sampeyan njamin lan nawakake:

Sampeyan duwe hak kanggo nerbitake Komentar ing situs web lan duwe kabeh lisensi lan perjanjian sing dibutuhake;
Komentar kasebut ora nglanggar hak kekayaan intelektual, kalebu hak cipta, paten utawa merek dagang saka pihak katelu;
Komentar kasebut ora ngemot materi fitnah, fitnah, ngina, ora sopan utawa liyane sing nglanggar privasi.
Komentar ora digunakake kanggo makili utawa promosi bisnis utawa kegiatan adat utawa komersial utawa kegiatan ilegal.
Sampeyan kanthi iki menehi undo-type lisensi sing ora eksklusif kanggo nggunakake, ngasilake, nyunting lan nggunakake, ngasilake lan nyunting Komentar sampeyan ing sembarang jinis, format utawa media.

Hyperlink to our content:
Organisasi ing ngisor iki bisa nyambung menyang situs web tanpa idin tinulis sadurunge:

lembaga pemerintah;
Mesin telusuran;
Organisasi informasi;
Distributor online katalog bisa nyambung menyang situs web, nggawe hyperlink menyang situs web perusahaan liyane; lan
Saliyane njaluk organisasi nirlaba, pusat blanja amal lan klompok penggalangan dana amal sing ora ana link menyang situs web, perusahaan sing akreditasi dening sistem kasebut.
Organisasi kasebut bisa nyambung menyang homepage, publikasi, utawa informasi situs web liyane: (a) aja ngapusi kanthi cara apa wae; (b) ora ateges sponsor, disetujoni utawa disetujoni saka pihak sing naleni lan produk lan / utawa layanane; lan (c) konteks situs web partai sing naleni.

Kita bisa mriksa lan nyetujoni panjaluk referensi kajaba jinis organisasi ing ngisor iki:

sumber informasi konsumen lan / utawa bisnis sing kondhang;
situs komunitas;
asosiasi utawa klompok liya sing dadi organisasi amal;
distributor direktori online;
Portal Internet;
perusahaan akuntansi, hukum lan konsultasi; lan
institusi pendhidhikan lan serikat pekerja.
Kita nyetujoni panjaluk rujukan saka organisasi ing ngisor iki yen: (b) kita ora duwe cathetan negatif ing organisasi; (c) ngimbangi kasunyatan manawa munculé hyperlink ora nguntungake kita undo-type; lan (d) referensi ing konteks informasi sumber umum.

Organisasi kasebut bisa nyambung menyang homepage yen ana link: (a) ora kalebu penipuan; (b) ora nuduhake sponsor, persetujuan utawa persetujuan palsu saka pihak sing naleni lan produk utawa layanane; lan (c) konteks situs web partai sing naleni.

Yen sampeyan minangka salah sawijining organisasi sing kacathet ing paragraf 2 ing ndhuwur lan kepengin ngubungake situs web, sampeyan kudu menehi kabar kanthi ngirim email ing undo-type. Sampeyan pengin ngetik jeneng, jeneng organisasi, informasi kontak, uga URL situs sampeyan, dhaptar URL sing pengin sampeyan kaitake menyang situs web, lan dhaptar URL ing situs iki. link Ngenteni 2-3 minggu kanggo nanggepi.

Organisasi sing disetujoni bisa nyambung menyang situs web kaya ing ngisor iki:

Kanthi nggunakake jeneng merek; utawa
Nggunakake locator sumber homogen sing gegandhengan; utawa
Nggunakake katrangan liyane babagan situs web kita bakal ana artine ing konten lan format konten ing situs sing ngubungake.
Logo undo-type utawa karya seni liyane bisa uga ora digunakake kanggo nggandheng perjanjian lisensi merek dagang.

Tanggung Jawab Konten:
Kita ora tanggung jawab kanggo konten sing ditampilake ing situs web sampeyan. Sampeyan setuju kanggo nglindhungi lan nglindhungi kita saka kabeh keluhan sing digawe ing situs web sampeyan. Situs web apa wae ora bisa ngemot tautan (tautan) sing bisa ditegesi fitnah, ora sopan utawa pidana, utawa sing bisa nglanggar utawa nglanggar utawa nglanggar hak pihak katelu.

. Proteksi hak:
Kita duwe hak njaluk mbusak kabeh tautan utawa tautan apa wae menyang situs web sampeyan. Sampeyan setuju kanggo langsung mbusak kabeh link menyang situs web miturut panyuwunan. Kita uga duwe hak kanggo ngowahi syarat-syarat kasebut lan kabijakan naleni kasebut kapan wae. Kanthi terus nyambung menyang situs web, sampeyan setuju bakal tundhuk marang syarat lan katemtuan iki.

Mbusak tautan saka situs kami:
Yen sampeyan nemokake link sing nyerang ing situs web amarga ana alesan, sampeyan bisa ngubungi kita kapan wae. Kita nganggep panjaluk mbusak tautan, nanging ora wajib nanggapi sampeyan kanthi langsung.

Kita ora njamin akurasi informasi ing situs web iki. Kita ora njamin lengkap utawa akurasi, uga ora njamin kasedhiyan situs web utawa nganyari materi ing situs web.

Sanggahan:
Yen diidini kanthi ukum, kita bakal mbusak kabeh tawaran, jaminan lan kahanan sing ana gandhengane karo situs web lan panggunaan situs web iki. Ora ana sing salah karo penolakan iki:

watesan utawa ora kalebu tanggung jawab kanggo pati utawa bundhas pribadi;
matesi utawa mbusak tanggung jawab kita utawa tanggung jawab kanggo menehi informasi apus-apus utawa palsu;
matesi kewajiban kita kanthi cara apa wae sing ora diidini dening ukum sing ditrapake; utawa
mbusak kewajiban sing ora bisa dibebasake miturut ukum sing ditrapake.
Watesan lan larangan tanggung jawab ing bagean iki lan ngilangi tanggung jawab iki: (a) tundhuk karo paragraf sadurunge; lan (b) kabeh kewajiban sing ditindakake miturut perjanjian penolakan, kalebu kewajiban miturut kontrak, yen ana apus-apus lan nglanggar kewajiban ukum.

Yen Situs web lan informasi lan layanan diwenehake kanthi gratis, kita ora bakal tanggung jawab marang karusakan utawa karusakan apa wae.