Kebijakan Privasi undo-type

Kasedhiya nganti (12) Jejaring, http://kz.fincahotellatata.com, salah sawijining prioritas utama yaiku privasi pengunjung. Iki minangka jinis informasi sing dikoleksi lan direkam ing Dokumen Kebijakan Privasi (12) Jejaring lan cara nggunakake .

Yen sampeyan duwe pitakon tambahan utawa butuh informasi luwih lengkap babagan Kebijakan Privasi, aja nganti hubungi kita.

Kabi Privasi iki mung ditrapake kanggo kegiatan online lan bener kanggo pengunjung situs sing ana hubungane karo informasi sing dituduhake lan / utawa diklumpukake (12) Jejaring. Kebijakan iki ora ditrapake kanggo informasi sing diklumpukake kanthi offline utawa liwat saluran liyane saka situs web iki. Kebijakan Privasi digawe nganggo .

.

Sepakatan

Kanthi nggunakake situs web, sampeyan setuju karo Kebijakan Privasi lan syarat-syarat kasebut .

Informasi sing dikoleksi

Informasi pribadi sing dijaluk saka sampeyan lan alasane panjaluk kasebut bakal dingerteni nalika dijaluk menehi informasi pribadi.

Yen sampeyan langsung ngubungi, bisa uga entuk informasi tambahan babagan sampeyan, kayata jeneng, alamat email, nomer telpon, konten pesen sing dikirim menyang kita lan / utawa lampiran, lan informasi liyane sing sampeyan pilih. panentu.-

- Nalika ndhaptar akun

, kita bisa njaluk informasi kontak, kalebu barang kayata jeneng, jeneng perusahaan, alamat, alamat email lan nomer telpon.

Kepiye cara nggunakake informasi sampeyan

Kanggo nggunakake informasi sing dikumpulake kanthi macem-macem cara, kalebu:

File jurnal

(12) Jejaring ngetutake prosedur standar nggunakake file log. File-file kasebut ndhaptar pengunjung nalika ngunjungi situs web. Kabeh perusahaan hosting nindakake iki lan minangka bagean saka analitik layanan hosting. Informasi sing dikumpulake saka file log kalebu alamat Internet Protocol (IP), jinis browser, Internet Provider (Internet Provider), cap tanggal lan wektu, kaca link / exit, lan kemungkinan klik. Iki dudu babagan informasi sing dingerteni pribadi. Tujuan informasi yaiku nganalisis tren, ngatur situs, ngawasi gerakan pangguna ing situs web lan nglumpukake informasi demografi .

Cookies and Beacons Web

Kaya situs web liyane, (12) Jejaring nggunakake 'cookie'. Cookie iki dirancang kanggo nyimpen informasi, kalebu pilihan lan kaca pengunjung ing situs web sing wis dibukak utawa dikunjungi pengunjung. Informasi iki digunakake kanggo ngoptimalake pengalaman pangguna kanthi ngatur konten situs web adhedhasar jinis browser pengunjung lan / utawa informasi liyane.

Kanggo informasi umum babagan

Cookies, waca .

cookie Google DoubleClick DART

Google minangka salah sawijining pemasok pihak katelu ing situs iki. Iki uga nggunakake cookie sing dikenal minangka cookie DART kanggo nyedhiyakake iklan menyang situs web adhedhasar akses menyang www.website.com lan situs liyane ing Internet. Nanging, pengunjung bisa milih milih cookie DART kanthi ngakses Kebijakan Privasi jaringan iklan lan konten Google ing URL ing ngisor iki - https: / / kabijakan. google.com / teknologi / iklan

Mitra pariwara kita

Sawetara pengiklan ing situs iki bisa nggunakake cookie lan beacon web. Mitra pariwara kalebu ing ngisor iki. Saben mitra pariwara duwe Kebijakan Privasi dhewe kanggo kabijakan data pangguna. Kanggo akses sing gampang, waca Kebijakan Privasi ing ngisor iki.

Kebijakan Privasi Mitra Pariwara

Sampeyan bisa ngrujuk dhaptar iki kanggo ngerteni Kebijakan Privasi kanggo saben (12) Jejaring mitra pariwara.

Server iklan utawa jaringan iklan pihak katelu nggunakake teknologi kayata cookie, JavaScript, utawa Beacon Web, sing ditampilake ing iklan lan tautan sing relevan (12) Jejaring sing dikirim langsung menyang browser pangguna. Ing kasus iki, dheweke bakal entuk alamat IP kanthi otomatis. Teknologi kasebut digunakake kanggo ngukur efektifitas kampanye pariwara lan / utawa kanggo nggawe pribadhi konten iklan sing sampeyan tingali ing situs web sing dikunjungi.

Note (12) Jejaring Cookie sing digunakake para pengiklan pihak katelu ora bisa diakses utawa ngawasi.

Kebijakan Privasi Partai Katelu

(12) Jejaring Kebijakan Privasi ora ditrapake kanggo pengiklan utawa situs web liyane. Mula, disaranake sampeyan maca Kabijakan Privasi sing relevan kanggo server iklan pihak katelu kasebut kanggo rincian. Iki bisa uga kalebu pengalaman lan instruksi cara milih sawetara pilihan.

Sampeyan bisa milih kanggo mateni cookie nggunakake opsi individu browser. Kanggo informasi luwih lengkap babagan ngatur cookie ing browser web tartamtu, sampeyan bisa nemokake ing situs web browser.

CCPA Hak Privasi (aja adol informasi pribadi)

Ing taun CCPA, konsumen California duwe, ing antarane hak-hak liyane, kalebu ing ngisor iki:

Minta bisnis sing nglumpukake data pribadi konsumen kanggo nyampekano kategori lan bagean data pribadi sing dikoleksi dening konsumen.

Mohon perusahaan kanggo mbusak data pribadi babagan pelanggan .

Takon wirausaha sing adol data pribadi supaya ora adol data pribadi konsumen.

Yen sampeyan njaluk panjaluk, sampeyan kudu menehi wangsulan sewulan. Yen sampeyan pengin nggunakake hak kasebut, hubungi kami.

GDPR hak nglindhungi data

Kita priksa manawa sampeyan wis ngerti kabeh hak nglindhungi data. Saben pangguna duwe hak ing ngisor iki:

Hak Ngakses - Sampeyan duwe hak njaluk salinan data pribadi. Kita bisa uga dikenani biaya sithik kanggo layanan iki.

Hak kanggo Mbenerake - Sampeyan duwe hak nyuwun koreksi apa wae informasi sing sampeyan yakin salah. Sampeyan uga duwe hak njaluk informasi sing dianggep ora lengkap.

Hak kanggo Mbusak - Sampeyan duwe hak njaluk pambusakan data pribadi ing kahanan tartamtu.

Hak Matesi Proses - Sampeyan duwe hak njaluk data pribadi sampeyan diwatesi ing kahanan tartamtu.

Hak mbantah pamrosesan - Sampeyan duwe hak mbantah pangolahan data pribadi miturut kahanan tartamtu.

Hak Transfer Data - Ing kahanan tartamtu, sampeyan duwe hak njaluk data sing dikoleksi kasebut ditransfer menyang organisasi liya utawa langsung menyang sampeyan.

Yen sampeyan njaluk panjaluk, sampeyan kudu menehi wangsulan sewulan. Yen sampeyan pengin nggunakake hak kasebut, hubungi kami ing .

Informasi babagan bocah

Babagan prioritas liyane yaiku nglindhungi bocah nalika nggunakake Internet. Kita ngajak wong tuwa lan biyung supaya ngawasi, melu lan / utawa ngawasi lan ngarahake kegiyatan online.

(12) Jejaring ora sengaja nglumpukake informasi identifikasi pribadi saka bocah-bocah ing umur 13 taun, lan yen sampeyan mikir manawa bocah wis menehi informasi kasebut ing situs iki, disaranake sampeyan langsung hubungi. Kita bakal ngupayakake kanthi cepet kanggo mbusak informasi kasebut saka cathetan.